Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie idź za mną

Nie idź za mną

bo zaprowadzę Cię
niewłaściwie

zgubię
we łzach
i oczach nijakich

Zamkniesz usta
i znikniesz
w ciele

i niemową się staniesz
jakbyś nigdy
nie kochał

18 029 wyświetleń
262 teksty
63 obserwujących
  • 21 December 2012, 20:46

    Dziękuje, Lee. Cieszę się, że byłaś. ;)

  • No_One_

    21 December 2012, 11:02


    Że też ja dopiero teraz jestem tu...
    świetnie piszesz.

  • 18 December 2012, 21:05

    Po prostu dziękuję, Czerwona. Dziękuję.

  • CzerwonaJakKrew

    18 December 2012, 21:04

    Pięknie… Stanowczo za piękny obraz mi malujesz… A może taki smutny i najpiękniejszy zarazem…

    Czerwona

  • 18 December 2012, 19:07

    Dziękuję, Natalko

    ale niech Ci słów nie braknie
    bo wiersze chcę Twoje widzieć !

    pozdrawiam cieplutko

  • 18 December 2012, 19:06

    Prześliczny wiersz...

    Zabrakło mi słów....

    Pozdrawiam miluśko....

  • 18 December 2012, 18:17

    Kasiu - bardzo miło mi, że to powyżej .. ujęło Cię ;)

    Aniu - Zabieraj, jeśli się podoba ;) Nie żałuję !

    Dziękuję i pozdrawiam.

  • Pechowa_

    18 December 2012, 17:11

    Cudownie piszesz.. wyrażasz emocje w wierszu...
    zabieram ;)

  • katjaa

    18 December 2012, 15:19

    i niemową się staniesz
    jakbyś nigdy
    nie kochał ..

    ujęło mnie to...