Menu
Gildia Pióra na Patronite

Żal

Nie dużo trzeba by popaść w smutek
Uśpić marzenia i pragnienia
Ukryć najgłębiej jak można, jak tylko się potrafi
Uczucia ulokować w drodze bez wyjścia
W czterech ścianach
W paru myślach i w jednej chwili, która nas ogarnia, która napełnia te słowa.

127 wyświetleń
1 tekst
0 obserwujących
  • awatar

    16 August 2010, 11:52

    Ładne, zwarte +