Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zostaw!

Nie dotykaj mojej
nieuleczalnej
krwawiącej rany.

Odejdź!

Pozostaw samego
w cieniu z cierpieniem
tylko mi znanym.

Dołożę wszelkich starań
aby obudzić do mnie
twoją nienawiść.

Nie waż się pokochać ... o nie!
bo moja bliskość
może cię tylko zabić.

30 113 wyświetleń
358 tekstów
51 obserwujących
  • maria_anna

    30 December 2015, 01:56

    ...
    Znajome mi. Och, bardzo znajome!

  • silvershadow

    19 December 2015, 11:41

    Papużko - dziękuję Ci za bardzo wnikliwy komentarz ...
    Pozdrawiam.

  • Papużka

    18 December 2015, 12:00

    To "zostaw" i wszystkie strofy paradoksalnie brzmią jak nawoływania... piszesz "zostaw!" myślisz "zostań". Tak cię czuję...

  • silvershadow

    31 August 2015, 15:46

    Dzięki. Pozdrowienia!

  • Malusia_035

    31 August 2015, 12:12

    wow piękny i mocy :)

    Pozdrawiam :)

  • silvershadow

    28 August 2015, 13:39

    Dziękuję Ci za wizytę. Pozdrowienia!

  • krysta

    28 August 2015, 13:37

    wyczytuję ''ostrzeżenie''...mocny wiersz.
    pozdrawiam.

  • silvershadow

    28 August 2015, 13:32

    Dziękuję Wam za komentarze.
    Pozdrawiam.

  • Alfa Centauri

    28 August 2015, 11:20

    Ale trafiasz..