Menu
Gildia Pióra na Patronite

doskonała

Nie dlatego że Cię mam
a dlatego że Cię nie mam
jesteś mi tak droga

Nie dlatego że krzyczysz
a dlatego że nie znam Twojego głosu
jesteś echem w mojej głowie

Nie dlatego że Cię widzę
a dlatego że pamiętam jak wyglądasz
jesteś dla mnie zawsze piękna

A więc jesteś
(choć Cię nie ma)
absolutnie
doskonała

luty 2015

28 111 wyświetleń
253 teksty
34 obserwujących
  • Odys syn Laertesa

    25 February 2015, 16:31

    Na zdrowie Deszczu :)

  • Deszcz

    25 February 2015, 04:15

    Zachwyt! Nie proszę o pozwolenie- kradnę!

  • Odys syn Laertesa

    17 February 2015, 10:05

    Dziękuję Paniom... Pozdrawiam

  • Naja

    16 February 2015, 20:23

    Bardzo ładnie wersy poukładałeś :-)

  • nicola-57

    16 February 2015, 20:06

    wyobraźnia i serce czynią cuda, to dobra para, to bdb wiersz, serdeczności szczególne