Menu
Gildia Pióra na Patronite

Może w następnym wcieleniu

Nie dane nam
poznać się na tyle,
by wiedzieć
kiedy uśmiech i kiedy smutek nadchodzi,
Może w następnym wcieleniu,
nasze drogi przytulą się do siebie
by bez pośpiechu, leniwie..
przyszłość wspólną doganiać?

130 919 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!