Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie daj się porwać wiatrowi,
pobawi się i porzuci.
I serca ci nie odnowi,
nie pokoloruje duszy.

Niejedna dla pędziwiatra
zostawiła co już miała
i poszła na koniec świata,
a w zamian nic nie dostała.

Nie daj się porwać wiatrowi
pobawi się i porzuci...
... wtedy już nie wrócisz.

Teksty z obrazami - Nie daj się porwać wiatrowi, 
pobawi się i porzuci. 
I [...] - Maciek Zz
Nie daj się porwać wiatrowi, pobawi się i porzuci. I [...] - Maciek Zz
48 023 wyświetlenia
281 tekstów
37 obserwujących
  • 8 August 2020, 20:10

    Tak, zupełnie, jak w tym skeczu, najgorszy ten wiatr... :)
    Fajne. :))