Menu
Gildia Pióra na Patronite

Prawda dni następnych

Nie czuję pustki, co
dawniej mnie gnębiła.

Nie czuję tej pokusy, co
wczoraj jeszcze była.

Nie boje się ciemności, co
z niej wyszła zjawa.

Ty patrzysz widzisz pustkę,
a ja nie jestem sama.

Przyjrzyj mi się dobrze,
przynoszę Ci nowiny.

Zrób jak mówię, proszę,
bo będą mnie gnębiły.

Dwie modlitwy rano,
za duszę co się błąka.

Jedną o przebaczenie,
za samobójcze śmierci.

1058 wyświetleń
10 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!