Menu
Gildia Pióra na Patronite

zapamiętaj mnie

nie czuję już tremy

więc stań przy mnie

raz jeszcze

blisko tak

chcę poczuć cię

by bardziej zapamiętać


obserwuj moje gesty

moje usta

ręce nogi

drżące ciało

a będziesz wiedział

o mnie to co będziesz chciał


nie musisz opowiadać

o sobie

ja wiem

to tylko chwilka

13 424 wyświetlenia
88 tekstów
3 obserwujących
  • Skarlett222

    10 November 2012, 22:03

    dziękuję zielarka1...:)

  • zielarka1

    10 November 2012, 21:15

    Wspaniały wiersz..

    Pozdrawiam.

  • Skarlett222

    10 November 2012, 19:35

    dziękuję Xavier...pozdrawiam gorąco...:)