Menu
Gildia Pióra na Patronite

Front arktyczny

Nie czas rzucać słów
w eter nie-pustki
od zimnej posadzki
do prywatnego nieba
zawieszonego tuż pod
wynajętym sufitem

Teraz nie wdeptuj
wspomnień sprzed nas
między płyty chodników
tonących w liściach
listopadów

Lepiej się schowaj
lepiej rozgrzej kości
pod intymności kocem
bo mówili w radio
że idzie jakiś
front uczuciowy
z arktykii

1805 wyświetleń
26 tekstów
3 obserwujących
  • No_One_

    30 October 2012, 08:30

    "bo mówili w radio
    że idzie jakiś
    front uczuciowy
    z arktykii "


    Idzieee?
    To muszę uciekać :)