Menu
Gildia Pióra na Patronite

smutek paraliżuje jak strach

Teksty z obrazami - smutek paraliżuje jak strach - Cris
smutek paraliżuje jak strach - Cris

nie cierpisz tego stanu
nie czas umierać

choć niekiedy powala
wyciszasz myśli

przelewasz na papier
atramentem po nim

gdy w oczy głęboko
uśmiechem przegoń

by nie wyssał resztek krwi
musisz żyć

dla smutku radość
jest jak kac

poddaj go torturom
walcz

©Krystyna Anna Szklarczyk
20.05.2019r.

foto z sieci Google,
9a58b68e7b2282d62455cc35c8c24761

70 254 wyświetlenia
955 tekstów
61 obserwujących
  • kukaczka

    23 May 2021, 22:54

    ..smutno trochę jakoś.. 🌷

  • kati75

    23 May 2021, 17:33

    Po drugiej stronie smutku jest też tęcza radości,nie zapominajmy o tym!pozdrawiam Krysiu;-)