Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie cierpię...

Nie cierpię, gdy się uśmiechasz.
Nie cierpię, gdy na mnie patrzysz
Nie cierpię, gdy do mnie mówisz
Nie cierpię, gdy mnie dotykasz
ale tak naprawdę
Nie cierpię, gdy Cie nie ma...

5912 wyświetleń
51 tekstów
0 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!