Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie chodzi o to
że nie chcę o Tobie pamiętać
chodzi o to
że jestem na miłość za młoda

za stara
żeby rozpamiętywać drobnostki
sprzed lat

721 wyświetleń
6 tekstów
0 obserwujących
  • Malusia_035

    14 October 2015, 09:18

    dobrze napisany ,podoba się

    pozdrawiam :)

  • Cris

    13 October 2015, 21:07

    Wymowny...