Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chciałeś być mały
Stworzony do wielkich celów
Jak proch który ziarnem małym
W skupisku pokrywa ziemie
Pokrywa każdego z Nas

Nie chciałeś byc wierszem napisanym
Nie chciałeś byc powiedzianym
Recytowaniem Twoim są kroki
Nierówne i niedopowiedziane

Marny
Nawet tym prochem nie jesteś
Zatracasz wszystko cyklicznie
Lecz znów nie do rytmu

Moze po prostu zniknij

4042 wyświetlenia
64 teksty
5 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!