Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie chciałbym nigdy
wycierać tych oczu
złamać niewinności

ani przysłaniać sobą słońca
na samouwielbienie chorym kwiatom

ani spłonąć żywcem
na rękach matki umierać

zbyt wiele lęków a skronie tylko dwie
wieczorne spojrzenie w nieboskłon wtopione

zapewniam iluzję samotności
nadal tak bardzo będąc

11 503 wyświetlenia
204 teksty
15 obserwujących
  • dark smurf

    8 March 2018, 21:43

    dziękuje

  • 5 March 2018, 23:56

    Yestem pod wrażeniem. :))

  • kati75

    5 March 2018, 12:10

    piękne!