Menu
Gildia Pióra na Patronite

..

Nie chciałam tej miłości i ona mnie nie goniła.
Zaszłam sama już daleko... nie mogłam bez niej więc po nią wróciłam .
zastałam ją samą , pachniała tęsknotą ,
nie miała języka,
lecz dużo mówiła,
chciała mnie gonić,
lecz nie mogła- serce straciła .

26 104 wyświetlenia
250 tekstów
15 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!