Menu
Gildia Pióra na Patronite

nie chciałam już być smutna
od jutra
trzeba nam zmieniać świat
mieć świetliste oczy
kiedy jeszcze tak...
przestraszeni samotności
w sercu

odbici w snach
na skraju podróży
bierzemy ciepły koc
gorący kubek
ruszając w świat po gwiazdy

przykładam głowę do Twoich myśli
i chłonę
nie jestem całym światem
nigdy nie próbowałam nim być ale
dziś jeszcze nie utonę
dziś moje oczy będą jak kolorowe sny

15 888 wyświetleń
379 tekstów
20 obserwujących