Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Nie chciałam być
ale jestem w Tobie
nawet nie wiem kiedy
stało się we mnie coś

i tyle znaków zapytania
kreśli naszą przyszłość
a może trzeba mi coraz więcej
tej miłości
żeby nikt już przeze mnie nie płakał...
I Ty...

13 047 wyświetleń
57 tekstów
56 obserwujących