Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wielkie szczęście

Nie chcesz wiele
Tylko poczuć bliskość
Patrzeć mu w oczy
I widzieć miłość
Twoje serce
Ma wiele blizn
Jest doświadczone przez życie
Gdyby tylko on wziął cię za ręce
Żeby pokazać ci
Że nic jeszcze straconego
Byłabyś bardzo szczęśliwa
Bo potrzebujesz tego
Żeby wzniecił w tobie
Uśpione fantazje
Pełne dzikiej namiętności
Aby każdy dzień
Sprawiał przyjemność

52 495 wyświetleń
395 tekstów
17 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!