Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zemsta smakuje jak deser

Nie chcę zapamiętać żadnej chwili
Niech ten czas już minie
Robi się niebezpiecznie
Nie mów mi, nie kontroluj mnie
Pasuję - szukam awaryjnego wyjścia
Coraz mniej mnie - jakieś pół
Nie będę płynęła pod prąd
Na moje oko latasz za wysoko
Chętnie deser zamienię na zemstę

7114 wyświetleń
62 teksty
2 obserwujących
  • kuloodporna

    10 April 2021, 20:00

    Ha dla mnie to raczej zemsta smakuje jak deser......🙂

  • to_tylko__ja

    10 April 2021, 19:41

    Ja bym nie zamieniał 😜 Zemsta jest słodka, ale deser na zimno po zemście smakuje wyborniej niż zwykle... 😈😁