Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Bez tytułu. Nie jest potrzebny

Nie chcę zamykać oczu
na bezradność naszych dłoni
Bezskutecznie błądzących
Po krętych zakamarkach pragnień

Nie chcę myśleć
Że ból tęsknoty
Wystarczy ubrać w marzenia
Aby ciemność światłością się stała

Nie pozwalaj mi wierzyć
W niemożliwe
Kiedy umierają nasze światy
Stworzone ze spojrzenia i dotyku

Nic mów nic

Tylko sen potrafi dać chwilowe ukojenie

15 084 wyświetlenia
80 tekstów
22 obserwujących
  • finezja

    14 March 2020, 15:29

    Dziękuję Ewo 😃

  • marka

    10 January 2020, 16:20

    Tęsknota to najokrutniejsze i najpiękniejsze uczucie.

  • finezja

    4 January 2020, 22:18

    Również pozdrawiam:)

  • Cris

    3 January 2020, 17:03

    ten dobry sen
    pozdrawiam