Menu
Gildia Pióra na Patronite

FRAJDA bez HAJDA

Nie chcę tu więcej
mistera już Hajda,
bo tylko bycie
Dżekylem to frajda .,.
mój mister Hajd
to straszna jest łajza,
mój doktor Dżekyl
nie dotknie już łajna,
co w nędzną istotę
debilną go zmienia,
okrada ze szczęścia,
przysparza cierpienia ...
już nie ma tu miejsca
na zastanowienia ...
Hajd umarł na zawsze
i zjadła go ziemia.

70 833 wyświetlenia
1129 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!