Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

Nie chcę płakać
Na początku jesieni
Z(a)bierać bukietów złotych
Spod Twoich nóg Człowieku
By ocalić od zapomnienia
Doświadczenie widzenia
Patrzeć prosto w oczy złu
W czterech kątach życia
Za kratami nadziei bez wiary
Czekać na lepsze jutro
- Czy jest przed nami?
- Jest - jeżeli kochamy.

08.10.2021
5:40

281 849 wyświetleń
2734 teksty
35 obserwujących