Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie chcę doczekać chwili

Nie chcę doczekać chwili,
gdy już nie cieszy myśl o Tobie.
Z deficytem uczuć i pakietem niewypowiedzianych słów o miłości,
zaznaczonych na marginesie naszych oczekiwań,
i na chwil szczęścia przez nas wymyślonych.
Nie chcę doczekać.. przy Tobie.

130 909 wyświetleń
871 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!