Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

***

nie chcę być w myślach
chcę w sercu
na dłoni
dogonić
marzenia

i przybywać
nie ubywać
nie blaknąć

na dobrym
na złym
na naszym

lub poczekać
zaczekać
doczekać

chcę przy tobie się starzeć
zestarzeć

o tobie
zapomnieć

83 962 wyświetlenia
973 teksty
64 obserwujących