Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyrzeźbione życiem

nie chcę być
tylko chwilą, która cieszy
ukojeniem na jedną noc
ani też twoim grzechem
wciśniętym w ramiona doświadczeń

z moich słów…
- chcę zbudować nasz dom

wypełniony miłością po sufit
gdzie łzy nie zdarzą się nigdy
i będziesz tu wracał zawsze

chcę wierzyć, że jeszcze nie raz
śpiew słowika usłyszę o świcie
szczęśliwa widokiem - na jutro

i zobaczę bruzdy naszych przemijań
wyrzeźbione życiem…

- już wkrótce

21 284 wyświetlenia
183 teksty
42 obserwujących
  • Julka 10

    20 May 2012, 22:11

    " już wkrótce"...wyrzeźbicie ten...najpiękniejszy dom wszystkimi miłości...gestami.

    Pozdrawiam jeszcze...niedzielnie, chociaż ja nadal... nie w...formie :)