Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dwa oddechy

Nie całuj mnie na pożegnacie .
Nie patrz w oczy mówiąc '' to koniec ''.
Nie dotykaj przed odejściem .
Nie wykonuj zbędnych gestów przy zerwaniu .
W każdym geście , w każdym słowie doszukam się nadziei ,
że to nie koniec .

2020 wyświetleń
11 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!