Menu
Gildia Pióra na Patronite

Sprzeczność...

Nie boje się twierdzić
że bywam sprzeczna
w przypływie myśli
o głębokiej tęsknocie

Blokująca rozum
jakby ktoś stał obok
doskonale wiedząc
ile wysiłku wkładam

Każdego dnia
aby nie dać przejąć
sercu kontroli nad
obecnym schematem...

29.09.2015

52 737 wyświetleń
691 tekstów
82 obserwujących
  • Cris

    28 September 2015, 13:53

    Zatrzymujesz.
    Pozdrawiam serdecznie :)