Menu
Gildia Pióra na Patronite
Wiersz

nie bój się bólu w moich oczach
to tylko sen
jak ja
błysk krótki w historii który
zgaśnie zanim go spostrzeżesz
i dźwięk tak cichy
że echo go nie usłyszy nie powtórzy
i nie wiem jak nie ranić miłością
ona kłuje tnie parzy
błyszczy ogniem świętego Elma
spala na popiół robąc miejsce dla ciebie
a ja tak pragnę dłoni twoich ust
szukam cię w każdej chwili
łapczywie wciągając powietrze
którym oddychałaś

15 310 wyświetleń
144 teksty
8 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!