Menu
Gildia Pióra na Patronite

zabiorę cię tam

Nie biegnij
zaczekaj
jestem coraz bliżej

odpocznij małą chwilkę

chcę poznać
twoją tajemnicę

zbliż się
o jeden dzień
o jedną noc

zatrzymam twój czas
w poranku zroszonych traw

a wśród drzew
połączę twój cień
z moim

tylko uchwyć moją dłoń

zabiorę cię tam
gdzie najsłodszą
poczujesz woń

27 425 wyświetleń
180 tekstów
11 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!