Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nie biegnij tak

Nie biegnij tak przed siebie,
zatrzymaj się na chwilę.
Spójrz na obłoki na niebie,
na kolorowe motyle.

Usiądź wśród traw i zboża,
zachwyć się kroplą rosy,
popatrz na bezkres morza,
posłuchaj serca głosu.

6642 wyświetlenia
34 teksty
2 obserwujących
  • kuloodporna

    20 May 2020, 00:45

    Tak biegniemy , że nic nie widzimy całe piękno gdzieś nam umyka ....:) Ładne ...ładne ....:)