Menu
Gildia Pióra na Patronite

cichy lament

nie będziesz
świtem budzić skowronków
nie będziesz
kroplami rosy przyozdabiać trawy
nie będziesz
promieniem słońca budzić dnia

nie będziesz

bo ta noc tak długo już trwa

159 238 wyświetleń
1079 tekstów
54 obserwujących
  • fyrfle

    19 November 2015, 13:42

    Nie ten to inny świt. Głośna podpowiedź.

  • Gaia

    18 November 2015, 22:02

    Gdy słowom odbierzesz niemoc
    znika noc - choć może jeszcze nie wiesz