Menu
Gildia Pióra na Patronite

Bunt

Nie będę pracował, słuchał się ich wszystkich
Mówią mi co mam robić od samej kołyski

Dają mnóstwo zasad, regułek i nakazów
Są pazerni i chciwi, wszystko chcą od razu

Patrzą tylko na siebie, na swoje profity
Dla nich liczą się stołki i hierarchij szczyty

To pieniądze są królem w tych ich marnym świecie
Nie mówcie nic o mnie skoro nic nie wiecie

Mam dosyć was wszystkich, waszych zawszonych mord
Nie będę na to się godził więc wypier.. stąd!

Przepraszam za takie słownictwo,ale moim zdaniem pasuję do całości tekstu i aż się prosiło żeby tak napisać :)

5838 wyświetleń
49 tekstów
10 obserwujących
  • Rikitikitawi

    24 September 2010, 18:36

    Przychylam sie i chetnie wypierda.am z toba;)

  • awatar

    24 September 2010, 15:20

    gdzieś wybierasz się na zmywak czy śmietnik ?, pozdr. mało przekonujący bunt.

  • Myffa90

    24 September 2010, 14:04

    Ja bym się pokusiła o nie kropkowanie.
    A co tam ;)

    Tak w ogóle cześć Marcin ;)))