Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

nie będę płakać za tobą teraz.
wybacz mi ciszę.

czasem dla śmierci
lepiej jest milcząc
opuszczać głowy
i delikatnie zginać karki.

4825 wyświetleń
33 teksty
2 obserwujących
  • krysta

    1 November 2015, 21:46

    w kilku słowach tak wiele...bardzo ładny mini.
    pozdrawiam.