Menu
Gildia Pióra na Patronite

DĄS

Nie będę płakać,
choć życie rzuca kłody pod nogi.
Nie będę płakać,
nawet jak ktoś źle mi życzy.
Nie będę płakać ,
bo wybuchł niewypał!
Nie będę płakać,
bo ogrania obolałość.
Nie będę płakać,
choć wiatr wieje w oczy.
Nie będę płakać,
dlatego że nie umiem
naprawić coś, czego nie zepsułam.
Nie będę płakać,
w pokucie za winy cudze.
Nie będę płakać,
przez to bo nie chcę całe życie
przepłakać, bo przede mną...
Stwarza się czarną wizję.

93 530 wyświetleń
895 tekstów
21 obserwujących