Menu
Gildia Pióra na Patronite

...

Nie będę mówić co leży tu

Wprost na blacie wyłożone

A Ty tego nie widzisz

Nie mówisz nic

Może nie chcesz

A ja tak bardzo chciałabym

Żebyś chciał i żebyś chciał chcieć

Choć wiem trudne to jest

Wiesz ja Ciebie też

Nie zobaczysz razem nas

Kiedyś spotkamy się

Przypadkiem bądź nie

Pamiętaj nie utrudniaj

Proszę nie

Tańczę jak zagrasz

Nie wyzbędę się

Tego nie

25 652 wyświetlenia
179 tekstów
2 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!