Menu
Gildia Pióra na Patronite

To tylko ja

Niczym się nie wyróżniam w tłumie
Więc pewnie oprócz Stwórcy w niebie
Nikt mnie tu nie zna i nie rozumie
W zasadzie nie znam nawet sam siebie

Chcę dzisiaj uciec i zostać sam
Nad brzegiem gdy nie widać końca
Szum morskich wód i chłód od dna
W tym towarzystwie pragnę zostać

Chciałbym dryfować przez kilka dni
Pod chmur dywanem ciężkim od łez
Każdą cząsteczką ciała chcę czuć
Życie przez które przestaje biec

Z dedykacją dla Papużki

12 296 wyświetleń
150 tekstów
7 obserwujących
  • Papużka

    5 October 2018, 08:47

    Ojoj :)
    Mam uczucie, że wszystko co bym "teraz" napisała miałoby zbyt banalne brzmienie. Wyjątkowe wersy I takie "moje". Dziękuję, jestem mile zaskoczona.

  • 5 October 2018, 04:09

    :) dzięki.

  • 4 October 2018, 19:11

    Ładne.
    Ptaszynka zapewne ucieszy dzioobas. ;)
    Pozdrawiam. :))