Menu
Gildia Pióra na Patronite

Zawsze przy Tobie

Niczym sen, pojawiam się i znikam, nie pamiętasz mnie
Krok w krok przypadkiem za Tobą, niewidoczny jak cień
Czarna róża, martwe serce, czerwona krew
Znam całą prawdę i to co myślisz wiem
Zawsze nie osiągalne, to czego można chcieć
Powiedz czego chcesz, czy już wiesz co to jest?
Znalazłaś życia sens? Odczytałaś jego treść?
Delikatne jak róża, którą możesz w ręku zgnieść
Spotyka ludzi miłość nie rozłączna bytu część
Oddala się i powraca i tak po życia kres.

43 923 wyświetlenia
514 tekstów
20 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!