Menu
Gildia Pióra na Patronite

MR. HEINE

NICZYM RZEŹNIK Z BAKERSFIELD,
OBRYZGANY MOJĄ KRWIĄ,
"JUŻ ZROBIONE" ODRZEKŁ I
W SERCU ZABRZMIAŁ ULGI GROM ...

U KRAWCZYKA UCZYŁ SIĘ,
CO LAT CZTERY WSTECZ OD DZIŚ
Z LEWEJ ZOPEROWAŁ MNIE ...
TERAZ - UCZEŃ, WTEDY - MISTRZ ...

DZIŚ JUŻ NIE MAM ŻALU ZA
LATA BÓLU, BO JUŻ ZNIKŁ
GDY PAN HEINE NA 102
PRAWE BIODRO WSTAWIŁ MI ...

SKĄD SIĘ BIORĄ LUDZIE CI ...
OD NAPRAWY CHORYCH NÓG ? ...
NIE WIEM ALE WIEM, ŻE DZIŚ
MISTER HEINE BYŁ JAK BÓG.

*Dla Kamila Heine*

71 030 wyświetleń
1135 tekstów
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!