Menu
Gildia Pióra na Patronite

Przy Tobie gasnę ...(M_035)

Niczym płomień świecy na wietrze ,
przygasa ogień ogrzewający moje serce...
Kiedyś co noc wzniecałaś go swoimi pieszczotami i czułymi słówkami,
dziś ledwo co się tli we mnie ,
tłamszony wciąż Twoją obojętnością i zimnymi spojrzeniami.
Wyciągnął bym pierwszy dłoń w przepraszającym geście
jak to czyniłem już wiele razy wcześniej ...
przepraszając nawet za Twoje własne błędy i kłamstwa,
ale boję się ,że po raz kolejny "sparzę się "
Ogromnym chłodem sączącym Ci się z serca ....

Rafał
~ I ภ ғ ĭ ภ ĭ т ε ~
08.11.2015

10 906 wyświetleń
94 teksty
22 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!