Menu
Gildia Pióra na Patronite

Intymność

Niczym Brad Pitt w filmie z Tomem Cruisem,
Uwiodłeś mnie jak głupią małolatę
Marzącą o romansie z łobuzem,
Teraz moja dusza gna i sapie,
Okazałeś się być intruzem...

Łap, łap i chwytaj,
Zdawało się mówić me ciało,
Łap, łap, nie pytaj,
Ciągle miałam Cię mało...

Niczym wampir wyssałeś ze mnie życie,
Teraz jestem w pustki ramionach,
Ty cholerny pasożycie,
Nie masz pojęcia jak jestem zraniona...

1804 wyświetlenia
16 tekstów
1 obserwujący
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!