Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

niczym
anielskim piórkiem
kreślę na twych ustach
słodkie dobranoc

opadasz kącikami
to znów się unosisz...

śnisz?

Sylwia Pryga

40 623 wyświetlenia
285 tekstów
27 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!