Menu
Gildia Pióra na Patronite

Katharsis

Niczyja to wina – odwieczne satyrów dzieła;
Pełne szału istnienia – sycą duszę młodzieńczą,
By w noc, która zawsze zbyt późno dojrzewa,
Przypomnieć twarz, wieczornym świtem straconą.

4633 wyświetlenia
89 tekstów
19 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!