Menu
Gildia Pióra na Patronite

Wyszyte życie.

Nić życia się ciągnie
marzenia tkają jutro
haftuję się wczoraj.

Miłość nie nadeszła
przyjaźnie znalazły cel
historia stworzyła dzisiaj.

Czy pójść już czas?
W przygód pełną drogę
stawiać krok kolejny w tył.

Pękło nagle coś
los kłębek zawinął
został piękny haft.

147 701 wyświetleń
2018 tekstów
322 obserwujących
  • Janya

    12 December 2013, 00:42

    Naprawde piękny wiersz.. :)

  • LiaMort

    17 November 2013, 18:00

    dziękuje. ;)

  • misiek45

    16 November 2013, 23:50

    Moim zdaniem piękny wiersz o życiu ,trafne metafory i ten piękny haft mnie ujął-pozdrawiam miło na dobranoc :)