Menu
Gildia Pióra na Patronite

Modlitwa

Niczego więcej nie potrzeba mi
Niczego więcej nie pragnę prócz Ciebie
O Jezu ukryty w małym kawałku chleba
O Jezu ukryty w cierpieniu człowieka...

Pozwól mi zobaczyć Ciebie
w moim bracie strudzonym
Pozwól mi zobaczyć Ciebie
w ludzkim sercu zranionym...

Pomóż mi nie przejść obojętnie
gdy widzę łzy dziecka
Pomóż mi nie przejść obojętnie
gdy ktoś na MIŁOŚĆ czeka...

7486 wyświetleń
35 tekstów
4 obserwujących
  • motylek96

    24 June 2010, 22:08

    Prośba do Boga wyrażona w modlitwie

  • awatar

    24 June 2010, 17:19

    Trafiony @, modlitwa z serca płynąca i do serca trafiająca +:)