Menu
Gildia Pióra na Patronite

W samotności

Nic śmiesznego:
Rozmawiać z odbiciem w lustrze,
Wykrzykiwać bzdury,
Robić głupie miny,
Dotykać dłońmi , szklanych
Pocałunków nie oddanych.

Bo co może robić
Człowiek skazany na SAMOTNOŚĆ?

23 962 wyświetlenia
235 tekstów
6 obserwujących
  • meedea

    14 November 2010, 19:35

    "pocałunków nie oddanych" - ładne.