Menu
Gildia Pióra na Patronite

cisza

Nic się
w moim życiu
nie wydarza
prócz gołębia
który siada
na antenie
każdego ranka
brudna szyba
przypomina szlaban

marka

128 103 wyświetlenia
1427 tekstów
95 obserwujących
  • honey_007

    24 April 2010, 23:10

    Monotonia, codzienność, szarość życia...najgorzej wpaść w to błędne koło

  • 23 April 2010, 11:36

    Hmm.. Oryginalne, ciekawe i jakos tak mi się podoba...