Menu
Gildia Pióra na Patronite

***

nic ponad śpiew ptaków o poranku
gdy tylko zakwitają jabłonie

nic piękniejszego jak cisza
na skraju twoich dłoni
i na płatkach
kiedy drżą

Sylwia Pryga

40 726 wyświetleń
285 tekstów
27 obserwujących