Menu
Gildia Pióra na Patronite

Nic nie znaczy więcej

Nic nie znaczy więcej
niż zdołasz pomyśleć
Nic nie znaczy więcej
niż możesz uczynić

Każda chwila jest tym
czym jest dla Ciebie...
bo Nic nie znaczy więcej
niż w Twoich oczach

3441 wyświetleń
54 teksty
9 obserwujących
Nikt jeszcze nie skomentował tego tekstu. Bądź pierwszy!