Menu
Gildia Pióra na Patronite

Dyskryminacja

Nic nie mów
Bo cóż w tym wieku
Powiedzieć mi możesz
Nie tłumacz
Dobrze rozumiem sens
Nim z trudem go wydukasz
Uśmiechaj się
To umiesz najlepiej
Wyglądaj
Wszak wyglądasz pięknie

76 371 wyświetleń
1010 tekstów
15 obserwujących
  • Emilia Szumiło

    31 January 2016, 23:02

    aż się uśmiechnęłam. jest dobry tekst

  • czarna mamba

    31 January 2016, 22:28

    i za to ci dziękuję :)