Menu
Gildia Pióra na Patronite

Światło

Nic nie dzieje się bez powodu,
Choć przeżywamy własny koniec świata.
Nie potrafimy pozbyć się zawodu,
Nie próbujemy uciec spod ręki kata.

Gdy znów ujrzymy słońce,
Świecące jaśniej niż zawsze,
Uchrońmy kogoś przed końcem,
Pokażmy mu światło nim zgaśnie.

13 390 wyświetleń
74 teksty
3 obserwujących
  • 19 July 2013, 01:04

    Dziękuję i pozdrawiam.

  • misiek45

    18 July 2013, 22:43

    Złote słowa Weroniko a szczególnie ostatnie wersy-pozdrawiam serdecznie :))

  • 18 July 2013, 21:38

    Dziękuję i pozdrawiam :)